f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Wednesday, May 16, 2012

Para vdekjes, 17 vjeçari video lamtumire në Youtube (Video)

Fjalët bllokohen nga lotët. Por Shaun Wilson-Miller, një djalë 17 vjeçar që sapo ka mësuar se shumë shpejt do të vdesë, merr zemër dhe vendos të publikojë në YouTube videon personale me mesazhin e lamtumirës.Është mesazhi i dhimbjes dhe njëkohësisht i shpresës ai që ka prekur njerëzit që brenda pak javësh janë bërë më shumë se 1.5 milionë vetë.