f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Wednesday, October 17, 2012

Po na afrohen jashtëtokësorët?! (VIDEO)Një turist italian, ditë më parë (10 tetor) ka xhiruar një objekt të paidentifikuar mbi ishullin Pag të Kroacisë. Xhirimi është publikuar në YouTube, ndërsa rasti është hetuar nga policia. Në raport thuhet se zhurma që dëgjohet në video vjen nga rruga pas shpinës së personit që po filmon dhe jo nga objekti fluturues që shfaqet në pamjet filmike...