f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Monday, October 22, 2012

VIP SHPIJA 3 LIVE


Sot 22.10,fillon VIP SHPIJA 3
Ketu trasnmetohet VIP SHPIJA LIVE Ju informojm se per ta parë ne menyrë te rregullt dhe ne kualitet ju duhet te abonoheni ne IPKO per Kosovë dhe Digialb për vendet tjera me nje cmim te vogel prej 5 euro.
Për te gjithë ju qe per shkaqe te pamundesisë te siguroni transmetimin e rregullt mund te gjeni ketu ne kete link trasnmetimin per mes internetit