f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Wednesday, August 29, 2012

Shikojeni shfaqje horror - Krime ne Syria 300-600 njerëz të vrarë ( VIDEO )


Për krimin e tij të fundit kundër njerëzimit regjimi Asad bëri të sigurt kamerat e veta ishin atje për të dokumentuar tmerrin e plotë të 300-600 njerëz të vrarë në tre ditë, shumica e tyre ekzekutohet.

TV Regjimi-drejtuar Sirisë Dunia, dhe të rinjtë e tij gazetar Micheline Azazit, kanë transmetuar se çfarë duhet të jetë ndër pjesët më të dënueshme moralisht e raportimit të luftës të prodhuara ndonjëherë. Shikojnë shfaqje horror këtu: