f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Saturday, August 25, 2012

E pabesueshme edhe pse s’ka duar, kryen punë të vështira (foto)


Personin që e shihni në foto është nga Kina, invalid i mungojnë duart por ajo nuk e pengon aspak që të punojë. 
Për entuziasëm apo për egzistenc të gjithë jemi kureshtarë ta dimi, me një parë duar të improvizuar ai kryen çdo lloj të punës dhe ato i ndihmojnë që ta ketë një jetë normale./albtime