f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Saturday, August 25, 2012

Martohet me 3 gra për një ditë
Në Kongo një burrë ka martuar tre gra për një ditë.
Burri i përket fesë së krishterë dhe sipas medieve botërore, prifti ka patur problem të gjej në Bibel mundësinë që lejon një burrë të merr më shumë se një grua.
Me në fund Prifti e ka gjetur dhe i ka mundësuar burrit të pasur të martohet me tre gra dhe atë në një ditë.
“Edhe në atë kohë shtatë gra do të marrin një burrë: Bukën tënde do hamë dhe veshjet e tua do i veshim, vetëm që të mbajmë emrin tënd, na e hiq prej nesh turpin”, thotë fjalia nga Bibla (isaija 4:1) që i plotësoi dëshirën burrit të pasur nga Kongo për të marrë 3 gra për një ditë.