f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Thursday, September 27, 2012

10 vjet më parë, ky mashkull i çmendi të gjitha femrat


Njëherë e një kohë, ky ishte një gladiator i cili i çmendi të gjitha femrat e bukura nga e gjithë bota, jo vetëm me muskujt e tij, por edhe me imazhin gjithë mister dhe mashkullor që përcillte tek to.
Themi njëherë e një kohë, pasi tani ajo kohë ka kaluar.
Dhe se aktori i njohur Russell Croue, tashmë është shndërruar në një njeri barkmadh, mëse të zakonshëm.
I njohur për çmimet e mëdha që mori me filmin legjendë “Gladiatori”, ai duket se e ka humbur sharmin e viteve të tij më të mira.
Siç e shihni edhe në foto, koha nuk ka lënë gjurmë vetëm në fytyrën e tij, por edhe në fizikun, i cili paraqitet larg muskujve të personazhit hero të gladiatorit.