f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Monday, September 17, 2012

I akuzuari merr guximin dhe e pshtyn Gjykatesen VIDEO


I akuzuari merr guximin dhe e pshtyn Gjykatesen VIDEO