f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Wednesday, September 12, 2012

Femra me gjinjtë më të mëdhenj në botë VIDEO

Femra me gjinjtë më të mëdhenj në botë VIDEO

Sheyla Hershey, 30 vjeç, është modele në Teksas por e lindur në Brazil. Hershey ka marrë operacionin e saj të parë për zmadhimin e gjinjve të saj si një dhuratë për ditëlindje nga i dashuri i saj. Dhe që atëherë, ajo nisi një udhëtim për të bërë gjinjtë e saj më të mëdhenjtë në botë përmes operacioneve plastike.