f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Wednesday, September 5, 2012

Mos veproni kështu në shkollë (Video)


Shumë fëmijë gjatë shkollimit gjenden në një situatë kur duhet t’i dëgjojnë bërtitjet e arsimtarëve, pasi që nuk e dinë përgjigjen e kërkuar.
Ndërsa vajza ruse që shfaqet në video, nuk ka mundur ta durojë më arsimtarin e saj dhe e ka goditur në mes të këmbëve... /Telegrafi/