f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Monday, September 17, 2012

Perplaset nga Makina dhe Ngrihet pas 7 Oresh duke thene para Kamerave "Mberritem ne Dubai"Nje rast i pabesueshem ndodhi para pak ditesh ne londer ku nje makin me shpejtesi te madhe perpasi kete vajze dhe e hodhi mbi 30 metra largesi.te gjith kujtuan se kishte vdekur pasi per 7 ore nuk po bente frymarrje fare,doktoret than qe ka vdekur.
Kur po e benin gati per ta derguar ne morg vajza ngrihet dhe thot “arritem ne dubai ?”
asnjerit nuk ju besua qe ajo ishte gjalle , kishte kaluar ne gjendje shoku por shpetoi , tani po i nenshtrohet kontrrolleve ne spitale pasi ngeli me probleme ne tru duke humbur kujtesen,,