f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Thursday, September 27, 2012

Genta rrëzohet gjatë performimit në Rinora 4 (VIDEO)


Këngëtarja e njohur Gneta Ismaili është e njohur për përformacën e saj në skenë. Përveç këngëve dhe stilit të saj atraktiv, Genta është një valltare e shkëlqyer. Këtë e dëshmoi edh eme marrjne p jesë në Dancing with the Star në Shqipëri. Por, ndodhin edhe fatkeqësi edhe për të. Kështu që gjatë një preznatimi në një diskotekë në Zvicër, Genta "zuri në thua" dhe për pak sa nuk u turpëruar para pjesëmarrësve të shumtë.