f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Tuesday, September 4, 2012

Perleshje mes nxenesit dhe profesorit.(VIDOE)


Në SHBA ka ndodhur një rrahje e pazakontë, pasi disa djem kanë rrahur një nxënës, por befasia ndodhi kur në rrahje kundër nxënësit u përfshi edhe profesori.
Akte rrahjeje ndaj një nxënësi në një shkollë amerikane, por këtë herë mahnit fakti që si protagonist është edhe vetë profesori.
Video e publikuar këto ditë në rrjet sheh protagonist profesorin John Rosi, i akuzuar nga prindërit e një 13-vjecari se ka marrë pjesë në një episod rrahjeje kundër të birit.
Në filmim shihen disa djem që fillimisht shkruajnë në këmbën e viktimës, i cili më pas goditet e tërhiqet nëpër klasë..
/kosovatimes/