f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Wednesday, September 12, 2012

Ditën lypse, natën s eksi (VIDEO)

Njerëzit që për shumë arsye të ndryshme, mundohen të jetojnë dhe të nxjerrin bukën e gojës në mënyra nga më të ndryshmet duke përfsirë edhe lypsin.

Por ka edhe lypsa mashtrues, që janë aktorë apo aktore të vërteta, që punojnë ditën si lypse dhe në mbrëmje shëtisin me makina luksoze nëpër lagjet e pasura.
Video e mëposhtme tregon një vajzë në rrugët e Nju Jorkut e cila ditën punon si lypse, duke marrë donacione nga kalimtarët por që e luan rolin e të aksidentuarës në mënyrë perfekte, dhe në darkë është krejtësisht ndryshe,një vajzë që si mungon asgjë.
Ajo është zbuluar nga një grup televizioni pas vëzhgimit të disa ditëve me radhë.
Ndiqni videon: