f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Tuesday, September 4, 2012

Fmiu dy vjeqar që nuk trembet nga gjarpri (VIDEO)


Është vetëm dy vjeç dhe nuk ka frikë nga gjarprinjtë përkundrazi luan me ta. CharlieParker luan me gjarprin vdekjeprurës duke pasur një të ardhme të siguruar si zbutës kafshësh.
Greg Parker, babai i fëmijës, është shumë krenar për të birin: “Jam i habitur nga talenti i tij natyral për tu marrë me kafshët. Është diçka e jashtëzakonshme kur e sheh. Nuk ka aspak frikë dhe e pabesueshmja është se di si të sillet me kafshë të ndryshme