f

qitu ja qet shkrimin qe ta qoj edhe save okej tane me postu qet tani sen sposton kjo del e bloger mas 2-3 dite tu rritet kliku ahaa okej pra

Tuesday, September 4, 2012

Ja Si Parkohet “Lamborghini” Në Katin E 30 (Video)


Pronarët e veturave ekskluzive, të cilët njëkohësisht jetojnë në apartamentet më të shtrenjta në “Hamilton Parks” në Singapor, tashmë katërrotëshit e tyre mund t’i parkojnë në dhomën e ditës.
“Hamilton Parks” ka rreth 30 banesa, ku blerja e një vendbanimi kushton ndërmjet 6 dhe 15 milionë funata, kurse marrë parasysh se hapësira për parkim është e kufizuar, arkitektet kanë menduar për hapësira të reja për parkim të veturave më të shtrenjta dhe më të shpejta.